Anna meidän esitellä itsemme

Tietoa tilastamme ja meistä

Kuvassa Minna ja arabialainen täysverihevonen. Kuvan ottanut @somekuvaaja_sari
Kuvassa Minna ja arabialainen täysverihevonen. Kuvan ottanut @somekuvaaja_sari

Kiitollisina tartuimme mahdollisuuteen ja saimme kunnian saada ottaa vastuullemme Kittelän tilan. 

Kittelä on yksi Hyvinkään vanhoista maatiloista ja varhaisin maininta tilasta on vuodelta 1539. Tila sijaitsee kaupungissa ja kuitenkin maaseudun rauhassa, kauniisti virtavan Vantaanjoen rannalla Kittelänkosken kupeessa.

Minä, Minna, vastaan Kittelän tilan toiminnasta; sen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehityksestä. Koulutukseltani olen Sosionomi AMK, Neuropsykiatrinen valmentaja ja Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja. Lisäksi olen suorittanut mm. Perhearviointi -perheen voimavarojen, vahvuuksien ja vaikeuksien arviointimenetelmäkoulutuksen, Huoli puheeksi-koulutuksen, Sosiaalihuollon tietoturva- ja tietosuojakoulutuksen, European Adolescent Assessment Dialogue -koulutuksen sekä Dialektisen käyttäytymisterapian hyödyntäminen lastensuojelussa-koulutuksen. Mieheni auttaa tilan töissä päivätyönsä ohella.

Ja emme toki ole yksin, vaan vankka verkosto on turvaamassa toiminnan jatkuvuutta ja innovaatioita. 

Kiitos kaikille yhteystyökumppaneille, rinnalla kulkijoille, perheelle, ystäville <3

Äitini ja isäni toivotuksin: "Säilyköön sydämessäsi kallisarvoinen muisto kaikista hyvistä asioista mitä elämässäsi on ollut. Kaikki hyvät lahjat varttukoot sinussa. Olkoon elämässäsi iloa niin paljon, että ne, joita rakastat, tulevat sinusta iloisiksi."

Tule jakamaan ilo kanssamme!