AjankohtaistaVapaana täysihoitopaikka kahdelle shetlanninponille !


Tarjoamme muun muassa tilavat tarhat ja laidunmahdollisuuden, säännöllisen heinäruokinnan 5 krt/vrk:ssa, väkirehut jaetaan 2krt/vrk:ssa, lämpimän satulahuoneen, pesupaikan, huolletun ja valaistun ratsastuskentän estekalustolla. Omat valmentajat tervetulleita! Ympärillämme on vaihtelevia maastoja ja tallissamme on hyvä henki ja porukka❤️

Hevoset hoidetaan yksilöllisesti, lämmöllä ja hevosmiestaidolla.
Vastaan mielelläni tiedusteluihin ja voimme sopia tutustumiskäynnin tallillemme! Minna / 0456305980


Uusi Hevosharrastusryhmä alkaa 3.9.2022!


Lauantaina 3.9.2022 klo 13-14 alkaa syyskauden  hevosharrastusryhmä 7-12-vuotiaille. Toimintakertoja syyskaudella on 15, hinta 360€ (sis.alv, laskun voi jakaa eriin). 

Ilmoittaudu Minnalle kittelantila@outlook.com ! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. RYHMÄ ON TÄYNNÄ! 

Hevosharrastustoiminnassa tutustutaan yhdessä ja turvallisesti hevosiin ja poneihin, opetellaan hevosystävällisiä hevostaitoja ja vuorovaikutusta hevosten kanssa, rakennetaan luottamusta ja saadaan uusia ystäviä, hoidetaan, harjataan, varustetaan, talutetaan ja ruokitaan hevosia, tutustutaan tallitöihin sekä kokeillaan ratsastusta.  

Tervetuloa mukaan toimintaan uudet ja vanhat ystävät!


Yksilölliset hevostunnit nyt varattavissa!

Olet tervetullut yksin tai kaverin kanssa:)

Yksilölliset hevostunnit rakentuvat asiakkaan toiveet huomioiden; mahdollisuus hevosen hoitoon, ohjattuun ratsastukseen, tallitoimintaan tai vaikkapa maastoratsastukseen.

Mahdollisuus ostaa yksittäisinä kertoina tai 10 kerran sarjana.

Ota yhteyttä Minnaan (045 630 5980 / kittelantila@outlook.com)  ja varaa oma yksilöllinen ratsastushetki, hevosenhoitohetki, tai vaikka molemmat! 


Hevosharrastusleirille ilmoittautuminen avautunut !


Hevosharrastusleiri 7-13-vuotiaille

6.-9.6.2022

Ilmoittaudu mukaan hevos- ja toiminnantäyteiseen leiriin Kittelän tilalla, joka sijaitsee Hyvinkään kaupungin kupeessa Vantaan joen rannalla. LEIRI ON TÄYNNÄ!

Aiempaa kokemusta hevosista ja ratsastuksesta ei tarvita.

Leiri järjestetään päiväleirinä klo9-16 sisältäen maistuvan kotiruokalounaan. Omia eväitä voi ottaa myös mukaan.

Leiriohjelmassa luvassa muun muassa hevosten hoitoa, ratsastusta pienryhmissä, tallitoimintaa, ponikärryillä ajelua, maastoratsastusta, piknikretki eläinystävien kanssa sekä poniagilityä. Kittelän tilalla on talli myös keppihevosille; voit ottaa halutessasi oman keppihevosesi leirille mukaan!

Hinta 270€ (sis.alv24%) josta varausmaksu 70€. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset kittelantila@outlook.com